Ook dit jaar weer een paasvuur aan de Traansterweg in Midwolde

MIWOLDE – Net als vele voorgaande jaren heeft ook dit jaar de dorpsvereniging Midwolde/Pasop een paasvuur georganiseerd. Dit paasvuur zal geplaatst worden aan de Traansterweg ter hoogte van de Noorderweg.

Om deze bult zo groot mogelijk te maken is er voor particulieren de mogelijkheid om zelf hout aan te leveren. Dit moet onbewerkt snoeihout zijn! (dus geen stobbe’s, geverfd hout of hout met spijkers, op de stort zal controle aanwezig zijn)

Wilt u hout storten dan kan dit 19 en 26 maart tussen 10:00 en 14:00 uur. We hebben dit jaar lang moeten overleggen of het wel door kon gaan in verband met het natte land. We hebben gezorgd voor rijplaten, waardoor storten alleen mogelijk is op de zaterdagen. Heb je een grote hoeveelheid hout en kan je niet op zaterdag, bel dan met onderstaand telefoonnummer.

De bult zal worden aangestoken 2e paasdag om +- 20:00 door het vuurbestuur met een aantal kinderen die dit leuk vinden. Ook zal er op de avond zelf, die overigens natuurlijk geheel kosteloos is, live muziek aanwezig zijn. Kortom een gezellige avond voor jong en oud! Voor vragen en/of inlichtingen: 06-55597635

   
Back to top button