Brandweer Grijpskerk zoekt nieuwe, enthousiaste mensen die hun team wil versterken

Grijpskerk – Word jij de nieuwe collega van de brandweer in Grijpskerk? Brandweer Grijpskerk staat 24/7 klaar om hulp te bieden aan mens en dier, in en om Grijpskerk. Dit doet de bemanning met liefde, plezier en passie. Om deze hulp te kunnen blijven bieden is brandweer Grijpskerk op zoek naar versterking van hun team.

De brandweer zoekt enthousiaste, nuchtere en praktische mensen. Mensen met een hulpverlenershart, die deel uit willen maken van een hecht team. Want hulp verlenen doe je samen! Ben je 18 jaar of ouder, woon of werk je in Grijpskerk (of op geringe afstand van de brandweerkazerne), meld je aan en kom langs! Op zaterdag 10 december 2022 houdt de brandweer een inloopmoment. Van 10:00-14:00 uur ben je welkom in de kazerne aan de Bouwhuisstraat 20 in Grijpskerk.

De brandweer nodigt u uit
Brandweer Grijpskerk nodigt u van harte uit om je te laten informeren over de brandweerleden hun passie, werk dat ze uitvoeren naast hun reguliere werk. Ben je 10 december niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen nood! Heb je interesse, laat het de brandweer weten via [email protected]. Vermeld je naam, adres én telefoonnummer, zodat een van de leden contact met jou op kunnen nemen.
Kijk voor meer informatie op de website.

Back to top button