Nog geen spoor van de vermiste Anne Stol (56) uit Zuidhorn die al 17 dagen wordt vermist

Zuidhorn – De 56-jarige Anne Fredrik Stol uit Zuidhorn wordt sinds de vroege morgen van donderdag 17 november vermist vanuit de omgeving van Zuidhorn. Ondanks meerdere zoekacties van politie Westerkwartier, SAR (search and rescue vrijwilligers) en de familie is er nog geen enkel spoor gevonden.

De familie laat bij Dagblad van het Noorden weten dat ze er sterk rekening mee houden dat Anne in het water is beland en verdronken is. De familie hoopt op waardevolle informatie van bewoners van de nieuwbouwwijk Oostergast omdat ze vermoeden dat Anne daar voor het laatst is geweest. Stol was depressief en is volgens zijn broer Klaas Jan vrijwel zeker in de buurt van verpleeghuis Het Zonnehuis aan de Izarstraat verdronken, is te lezen.

Signalement
Anne heeft een breed postuur en een baardje. Hij is voor het laatst gezien in Zuidhorn op een zwarte elektrische fiets van het merk Gazelle. De fiets heeft een bruin zadel en handvaten en heeft lichtgrijze fietstassen met zwarte kleppen erop.

Heeft u informatie?
Heeft u de man gezien of heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bij spoed via 112.

Lees ook: Zoekactie naar vermiste Anne Frederik Stol (56) uit Zuidhorn door SAR Nederland
Lees ook: Politie zoekt vermiste Anne Frederik Stol uit Zuidhorn

Back to top button