Statistieken en update www.InfoLeek.nl

LEEK – De eerste maand van 2014 heeft InfoLeek.nl erg veel bezoekers gehad. Wij van InfoLeek.nl merken dat de website steeds meer bekend wordt in de gemeente Leek. Steeds meer mensen gaan naar de website voor hét laatste nieuws uit de gemeente.

Inmiddels is de website een jaar online, en zijn wij zeer tevreden over hoe het verloopt. Hieronder ziet u een aantal statistieken van de eerste maand van 2014.

 

Website update: Voor meer professionaliteit en betere verwerking van ‘nieuws’ vinden wij het tijd voor een update aan de website. Er is al een tijd gewerkt aan een nieuwe lay-out voor de website die zeer binnenkort online komt. Het zal voor veel mensen even wennen zijn maar wij zijn er van overtuigd dat het een goede verbetering is voor InfoLeek.nl.

 

Verloop 2013: In februari 2013 is www.infoleek.nl online gegaan. We hebben de website gemaakt omdat er nog niet echt een verzamelplaats was waar inwoners en andere mensen het laatste nieuws uit de gemeente Leek kunnen zien. De bezoekersaantallen gingen erg goed en liepen snel omhoog. In de loop van de tijd kreeg InfoLeek.nl steeds meer adverteerders, daarmee hebben we onder andere  promotie artikelen van aangeschaft en de website goed van kunnen onderhouden.

 

TIPLIJN: Tipgevers zijn zeer belangrijk geworden voor InfoLeek.nl. We hebben gemerkt dat veel mensen onze tiplijn bellen als hij/zij iets tegen komt wat nieuwswaardig is. In de meeste gevallen zijn wij dan ook naar de locatie toe gegaan om er een item van te maken met tekst, foto’s en eventueel video. Ook zijn wij door veel organisaties uitgenodigd om een item te maken van een evenement in de gemeente. Daarom willen wij alle tipgevers bedanken die ons geholpen hebben. Ook in 2014 staan wij open voor tips, zie deze pagina voor contactgegevens.

 

Statistieken:

2013: bezoeken 86.339 waarvan 47.221 unieke

Januari 2014: bezoeken 31.170 waarvan 18.456 unieke

 

Meest gedeelde items via Facebook:

  1. Pruim Zevenhuizen opent haar deuren tijdens feestweek 2014 3.700 keer
  2. Wie herkent pinner gestolen pinpas? 624 keer
  3. Wildwest achtervolging vanuit Groningen eindigt in Tolbert 63 keer
  4. Nieuw Wereldrestaurant ‘Breed’ in Leek geopend 62 keer
  5. Veel omgewaaide bomen door storm 20 keer
Back to top button