Goede voorverkoop tickets DIT = terug

Tolbert – De ticketverkoop voor DIT, het evenement dat zaterdag aanstaande alweer voor de 8e maal wordt georganiseerd in de Postwagen Tolbert, gaat hard. Waarschijnlijk mede omdat het één van de eerste muziekevenementen is die na de coronamaatregelen weer plaats mogen vinden.

De organisatie verwacht dat het evenement druk bezocht gaat worden en adviseert bezoekers dan ook om een ticket in de voorverkoop te bestellen om teleurstelling te voorkomen. Door de nog geldende overheidsmaatregelen mogen er maar 75% van de normale hoeveelheid tickets worden verkocht.

DIT = terug, en hoe! Anders dan voorheen gaan de deuren al om 19.30 uur open en is het evenement om 24.00 uur afgelopen ivm de welbekende maatregelen. Maar DIT betekent niet dat het minder gezellig is. Sterker nog, DIT = vroeg uitgaan en vroeg thuis zijn waardoor je ook nog iets aan je zondag hebt. Hoe leuk is dat…euh DIT!

DIT = de dj: D’Light is een van de populairste Dj’s van dit moment met zijn rockin’ beats, klinkende baslijnen en uplifting melodien. D’Light brengt iedere keer weer de populaire dance tracks op zijn eigen manier. In landen als Duitsland, België, Spanje, Hongarije, Polen en Aruba bezorgt hij het publiek met zijn tomeloze energie iedere keer weer een onvergetelijke avond.

Tickets voor DIT = terug zijn te koop via www.feestintolbert.nl of aan de deur voor slechts 10 euro. Dit = terug in de Postwagen Tolbert!

   
Back to top button