Nieuwe bestuurssamenstelling bij vvTLC ziet toekomst met vertrouwen tegemoet

Leek – Op de Algemene Ledenvergadering van 24 november jongstleden is Jan Rockers benoemd tot erelid van vv TLC. Ook Geert Jan Diertens is geëerd als lid van verdienste van TLC. Tevens heeft Jan Rockers de voorzittershamer overgedragen aan Menno Postma.

Tijdens de algemene ledenvergadering van 24 november heeft Jan Rockers ná meer dan 15 jaar voorzitter te zijn geweest bij vvTolbert en vvTLC, de voorzittershamer overgedragen een Menno Postma. Rockers geeft aan dat hij al deze jaren de verantwoordelijkheden en taken als voorzitter met plezier heeft uitgevoerd. Maar, met name de ‘zachte kant’ van deze functie, is hem het meest bijgebleven. Het, gevraagd en ongevraagd, adviseren en coachen van vrijwilligers. Vrijwilligers zien groeien in hun functie en ontwikkelen zich als mens. Een taak die misschien niet altijd meteen zichtbaar is geweest, maar waar hijzelf het meest trots op is. Jan Rockers is voor zijn inzet benoemd als allereerste erelid van vvTLC. Hij blijft nog wel een rol vervullen, als algemeen bestuurslid. Maar zoals hij zelf aangeeft is het tijd voor een frisse wind.

Menno Postema als nieuwe voorzitter
Menno Postma is vanaf zondag 26 november 2023 de nieuwe voorzitter. Zijn passie is voetbal en dan met name vvTLC. Hij gaat zich 100% inzetten voor zijn nieuwe rol. Menno is geen onbekende voor TLC, zijn zoon Brian speelt in het 1e van TLC en zelf organiseert Menno samen met anderen het jaarlijkse Old Stars toernooi. Hij ziet zelf als grootste uitdaging het laten groeien van de ledenaantallen en de (nieuwe) accommodatie weer te updaten voor de komende jaren.

Nieuwe penningmeester
De functie van penningmeester is vanaf heden vacant. De huidige penningmeester Geert-Jan Diertens is afgetreden. vvTLC is op zoek naar een vervanger. Tot die tijd blijft Geert-Jan de financiën bijhouden en zal dit dan aan de nieuwe penningmeester overdragen. “Zijn jarenlange inzet word gewaardeerd met een benoeming tot Lid van Verdienste.” Aldus vvTLC. Verder is Martin Vogt als algemeen bestuurslid vervangen door Jan Renkema. Het bestuur, in de nieuwe samenstelling, ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

   
Back to top button