Ongeval op Diepswal in Leek, auto blijft op slootwal hangen (Video)

LEEK – Zondagavond rond half 7 heeft er eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de kruising Euroweg met het Boveneind in Leek.

Door onbekende oorzaak is een automobiliste bijna met haar auto te water geraakt. De brandweer van Leek heeft de auto gestabiliseerd en de bestuurster samen met het ambulancepersoneel uit haar benarde positie bevrijd. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Collewijn heeft de auto weer op de walkant gezet.

De opgeroepen traumaheli is boven het ongeval gecanceld en weer retour naar Groningen gegaan. Ten tijden van het ongeval was de kruising geheel afgezet, de VOA heeft onderzoek naar de toedracht gedaan.

Foto’s/video: Herald Veenstra InfoLeek.nl

Back to top button