Kringloop Robin Hood in Leek officieel geopend door wethouder Marjan Sijperda

Leek – Woensdagmorgen rond elf uur is de nieuwe Kringloop genaamd Robin Hood, op het Industriepark nummer 6 in Leek, officieel geopend. Eigenaar Marcella Erenstein deed deze officiële opening samen met wethouder Marjan Sijperda.

Marcella en haar vriend willen met de kringloopwinkel minima ondersteunen. Al vele weken waren ze druk bezig met de voorbereidingen voor deze officiële opening. Er zijn meerdere stellages opgezet met boeken, speelgoed en spelletjes. Daarnaast is er een speciaal meubelhoekje ingericht. Verder vind je er dingen zoals potjes, pannetjes en leuke accessoires voor in huis.

Voor het goede doel
‘We worden een echte stichting kringloop, waarmee we mensen kunnen helpen. We willen met de opbrengsten graag de minima ondersteunen, en het is een mooie bonus dat ik zelf gek ben op kringlopen.’; laat Marcella weten tegenover RTV Noord. Uit de opbrengsten wordt haar eigen salaris en dat van haar vriend betaald, maar de rest van het geld gaat rechtstreeks naar het goede doel, welk doel dit exact wordt zijn ze nog druk over aan het nadenken.

Erenstein zal zelf zes dagen per week in Robin Hood aan de slag gaan. Een behoorlijke tijdsinvestering, maar ze wil zo veel mogelijk doen om de winkel tot een succes te maken.

Back to top button