Bijeenkomst voor startende ondernemers Noordenveld en Westerkwartier

RODEN/LEEK – Droomt u van een eigen bedrijf? Bent u op dit moment in loondienst of hebt u een uitkering en wilt u iets anders? Laat uw droom uitkomen en kom op maandag 10 maart vanaf 19.15 uur naar Fletcher Hotel Langewold, Ceintuurbaan Noord 1 in Roden.

Gezamenlijke organisatie

De gemeenten Leek, Marum en Noordenveld, de ISD Noordenkwartier en het UWV organiseren gezamenlijk een bijeenkomst voor startende ondernemers. Deze gratis bijeenkomst geeft informatie over het starten van een bedrijf met als doel de slaagkans van nieuwe ondernemers te vergroten. Geïnteresseerden dienen zich vooraf aan te melden via de website van de gemeente Noordenveld, www.gemeentenoordenveld.nl/startersbijeenkomst

 

Programma 10 maart 2014

Tijdens een interactieve presentatie worden de deelnemers geïnformeerd over hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden op de start van een eigen bedrijf, welke stappen ze moeten nemen en aan welke eisen ze moeten voldoen. In een paneldiscussie komen drie ondernemers aan het woord, die de deelnemers aan deze avond graag wegwijs maken en hun ervaringen op dit vlak willen delen. Uw vragen kunt u rechtstreeks aan hen voorleggen en dat maakt een interessante discussie mogelijk.  Na afloop van het programma is er een informatiemarkt met diverse stands waar informatie gehaald kan worden en vragen kunnen worden gesteld aan de medewerkers van de gemeenten, UWV, ISD Noordenkwartier, Belastingdienst en een bankinstelling.

Back to top button