Korfballers KVW’22 verslagen tijdens uitwedstrijd in Drentse Zuidwolde

Zuidwolde – Op zaterdag 21 januari speelde KVW’22 1 tegen ZKC’19 1 in Zuidwolde. Beide ploegen gingen er in met de strijdlust om de wedstrijd te winnen.

Om 19.30 uur floten de scheidsrechters de wedstrijd in. De twee ploegen waren erg aan elkaar gewaagd en de wedstrijd liep in de eerste paar minuten dan ook gelijk op. Beide ploegen gaven alles voor de winst, wat zorgde voor twee gele kaarten aan de kant van KVW’22 in de eerste helft. ZKC’19 wist hierdoor dan ook uit te lopen naar een ruststand van 12-9.

Positief uit de kleedkamer
KVW’22 kwam na de rust positief de kleedkamer uit. De tweede helft begon alleen niet scherp voor KVW’22. ZKC’19 wist het gat die ze voor de rust gemaakt hadden te vergroten. Na een achterstand van acht doelpunten verschil wist KVW’22 weer terug te komen naar een verschil van drie. Helaas was dit niet genoeg en wist ZKC’19 de wedstrijd binnen te slepen met een eindstand van 24-19.

Volgende week speelt KVW’22 1 weer een thuiswedstrijd tegen Ritola 1. De wedstrijd start om 20.00 uur in de Topsporthal.

   
Back to top button