Vacatures voor politieagent vanaf 31 januari weer open voor eenheid Noord-Nederland

Noord-Nederland – Droomde jij er ook altijd al van om politieagent te worden? Of heb jij plannen om binnenkort aan de politieopleiding te beginnen? Dat komt goed uit! Vanaf 31 januari is het weer mogelijk om je in te schrijven voor een opleidingsplek in Noord-Nederland.

Je start dan in november op de Politieacademie in Drachten. Bereid je aanmelding goed voor en schrijf een stevige, maar korte motivatie waarom jij graag politie agent wil worden. Met je inschrijving maak je kans om mee te doen aan de selectieprocedure voor een opleidingsplek. Ziet de politie je aanmelding tegemoet? Laat het de politie weten op hun Instagram account. Heeft u vragen over uw aanmelding of de opleiding? Stel uw vragen aan het Instagram account van kombijdepolitie.nl of neem een kijkje op kombijdepolitie.nl.

   
Back to top button