Verzekeraar NH1816 schenkt opblaasbare boarding aan Stichting Autivoetbal Leek

LEEK – Vol trots wordt zaterdag 27 mei een opblaasbare boarding officieel in gebruik genomen door Stichting Autisport Leek. Om 10.00 uur vindt de officiële overhandiging en inwijding van de voetbal boarding plaats, een geweldig cadeau van NH1816 Verzekeringen voor Stichting Autisport Leek.

Autiteam Glimmen komt met 3 teams in 3 leeftijdscategorieën, om tegen de voetballers van Autisport Leek een lekker potje te voetballen. Niet de winst, maar plezier in het spel zal voorop staan. De boarding op het voetbalveld bij VEV’67 is een grote aanwinst voor Stichting Autisport Leek. Kinderen met autisme of een andere beperking hebben nu een veilig speelveld om hun geliefde voetbalsport te kunnen beoefenen.

Leekster Gijs Ubels van Ubels Assurantiën, voelt zich nauw betrokken bij het wel en wee in deze regio. De jubileumactie van NH1816 Verzekeringen, met wie hij graag zaken doet voor particuliere schadeverzekeringen, was voor hem een mooie gelegenheid om Stichting Autisport Leek onder de aandacht te brengen. NH1816 is een coöperatieve verzekeringsmaatschappij zonder aandeelhouders, maar met oog voor de samenleving om ons heen. Een groot deel van de winst die zij maakt, investeert NH1816 in onze samenleving, bijvoorbeeld door het steunen van goede doelen als Stichting Autisport Leek.

De voetballers en organisatie van Stichting Autisport Leek zijn Gijs Ubels dankbaar voor zijn initiatief, want de voetbalboarding is een uitstekende donatie van de Nh1816, waar we met z’n allen in Leek en omstreken, erg blij mee kunnen zijn.

Wilt u ook iets voor Stichting Autisport Leek betekenen? Dan kunt u een donatie doen. Voor meer informatie hierover, kunt u kijken op www.autisportleek.nl Stichting Autisport Leek richt zich op kinderen in de leeftijd van 7 t/m 18 jaar uit de regio’s  Westerkwartier,  Noordenveld en aangrenzende gemeenten. Er wordt getraind op de velden van voetbalclub VEV’67 in Leek.

Voor vrijblijvend 3 keer meetrainen en/of meer informatie, kan contact opgenomen worden  met Lena van der Kaap (06-14914921, [email protected]).

   
Back to top button