Automobiliste (39) botst onder invloed tegen lantaarnpaal bij tankstation langs de A7 in Niebert (Update)

Niebert – Vrijdagavond rond 23:10 uur is een 39-jarige vrouw uit Groningen tegen een lantaarnpaal gebotst. Het ongeluk gebeurde op de afrit naar het Shell tankstation langs de A7 ter hoogte van Niebert.

“Ter plaatse was de vrouw zichtbaar onder invloed. De blaastest was negatief, maar de speekseltest gaf wel een positieve uitslag. Daarop is de bestuurster aangehouden. Op het bureau verklaarde de bestuurster cocaïne en methadon te hebben gebruikt. Tevens bleek haar rijbewijs geschorst te zijn. De bestuurster heeft met meerdere processen verbaal het bureau weer verlaten.” Aldus Politie Westerkwartier op Facebook.

Door het ongeval raakte de auto en de lantaarnpaal zwaar beschadigd. De hulpdiensten waaronder de brandweer van Marum waren snel ter plaatse. Bij het ongeval raakte zover bekend niemand gewond. Het verkeer op de A7 richting Drachten had geen last van de tijdelijke afsluiting van het tankstation.


Foto’s: InfoLeek.nl

 

Back to top button