Wold & Waard samen met Sociaal Werk de Schans in actie in de gemeente Westerkwartier tijdens NLdoet

Westerkwartier – Vrijdag 10 maart deed Wold & Waard samen met Sociaal Werk de Schans mee aan NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland. Samen organiseerden zij een opruimactie in het Westerkwartier.

“Met huurders en samenwerkingspartners werken we graag aan veilige en schone wijken waar mensen elkaar gemakkelijk ontmoeten”. Daarom organiseerden Wold & Waard met Sociaal Werk de Schans een opruimactie.

Handen uit de mouwen
Bewoners uit het Westerkwartier kregen op deze dag de kans om al hun grofvuil in te leveren bij de hiervoor bedoelde afvalcontainers. Daarnaast werd er volop zwerfvuil geraapt. Niet alleen Wold & Waard en Sociaal Werk de Schans waren actief. Ook veel buurtbewoners en vrijwilligers staken de handen uit de mouwen.

Eén van de vrijwilligers liet weten; ‘Mijn top 3 zwerfvuil wat ik gevonden heb? Sigarettenfilters, lege blikjes en snoep- en koekwikkels. Maar gelukkig is alles weer opgeruimd’. Een schone buurt en een leuke dag voor iedereen die heeft meegedaan. Een win-win situatie dus!

Back to top button