DIT = Terug in de nieuwe Postwagen

TOLBERT – Na bijna 3 jaar van afwezigheid werd afgelopen zaterdag DIT gehouden in de Nieuwe Postwagen in Tolbert. In 2010 en 2011 werd DIT al 5 keer georganiseerd maar vanwege, eerst de verbouwing en later de brand bij de Postwagen werd pas nu de 6e editie gehouden. 

En met succes want DIT trok afgelopen zaterdag fors meer bezoekers dan de vorige 5 edities. DIT staat voor Dansen In Tolbert, een zeer dansbare stapavond voor 18+. De beste dansplaten van nu, 00’s en 90’s gemixd door DJ J-Nasty uit Groningen werden door het vele publiek erg enthousiast ontvangen. Het volgende muziekevenement in Tolbert is het 23e Jaren 80 Feest op zaterdag 15 maart a.s. DIT komt waarschijnlijk voor de zomer ook nog een keer terug! Meer info: www.feestintolbert.nl.

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Annemiek Vogelzang & Jordi Haverdings

Back to top button