Acro Academy Noord Nederland succesvol in Portugal

Leek/Portugal – Van 8 tot 12 maart werd in Portugal de Maia International Acro Cup 2023 gehouden. Aan dit toernooi deden teams uit 122 landen mee. Acro Academy Noord Nederland deed met maar liefst 9 teams mee aan dit grote toernooi.

Na de eerste wedstrijden gingen alle teams door naar de halve finale. In deze halve finale liet het team Indy & Rebecca een hele mooie combi oefening zien en eindigden als 11e. Team Ilse & Aiden toonden een super strakke combi oefening en eindigden als 10e. De overige 7 teams wisten de finale te behalen. Team Amilyah, Inge & Mare liet een prachtige oefening zien en dit werd beloond met een gouden medaille.

In de categorie jeugd was er zilver voor team Lizz & Ties en zilver voor team Julia, Leyan en Sjoukje. Een mooie 5e plaats voor team Dieuwke & Kuna en team Carola & Gemma. Team Merel & Luc eindigden als 6e en team Zoë, Ilse & Ruth eindigden als 7e in de finale.

Foto’s: Acro Academy Noord Nederland

 

   
Back to top button