Advocatenkantoor Borsch Advocatuur nieuw in Leek

LEEK – Vanaf 1 januari 2014 heeft Borsch Advocatuur haar deuren geopend op het industrieterrein Oldebert in Tolbert aan de Feithsweg 12. Een jong en dynamisch kantoor dat denkt dat het ook anders kan. Borsch Advocatuur is opgericht door Jantien Borsch.

Zij werkt sinds 2006 als advocaat en heeft hierdoor ruime ervaring om een grote diversiteit aan zaken te behandelen. Vanaf halverwege 2011 is zij voor een periode senior jurist geweest bij een grote Rechtsbijstandsverzekeraar waar ze ook ruim een jaar leidinggevende is geweest van een team contractuele en arbeidsrechtjuristen. “Mede door mijn ervaringen in de advocatuur en bij de Rechtsbijstandsverzekeraar, weet ik als geen ander wat de overeenkomsten, maar ook de verschillen zijn waar een cliënt mee te maken krijgt wanneer hij een advocaat of zijn rechtsbijstandsverzekeraar moet inschakelen.” Mede hierdoor heeft zij besloten om haar eigen advocatenkantoor op te starten. Gewoon, omdat het ook anders kan.

Bereikbaar, helder, deskundig, betrokken en daadkrachtig zijn enkele onderscheidende kenmerken van dit nieuwe advocatenkantoor, dat als motto heeft dat goede juridische bijstand voor iedereen betaalbaar en bereikbaar moet zijn.

“Ik richt mij met name op particulieren, ZZP-ers en het MKB. Ik vind dat de gang naar een advocaat zeer laagdrempelig moet zijn. Daarom heb ik ondermeer een gratis intakegesprek en zijn afspraken buiten de reguliere kantoortijden geen probleem. Daarnaast vind ik dat een advocaat betaalbaar moet blijven. Ik reken een redelijk tarief zonder extra kantoorkosten en indien de inkomenssituatie van een cliënt hiertoe aanleiding geeft, zoeken we hiervoor in onderling overleg een oplossing.”

Borsch Advocatuur is een kantoor met een zogeheten algemene praktijk. Rechtsgebieden die Jantien ondermeer behandelt zijn arbeidsrecht, personen- en familierecht, verbintenissenrecht en incasso’s.

Indien u een probleem heeft waar u zelf niet goed uit komt, kunt u contact opnemen met Borsch Advocatuur. Op een duidelijke en persoonlijke manier komt Jantien tot de kern van de zaak en geeft ze een realistische voorstelling van zaken. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van het kantoor: www.borschadvocatuur.nl  of belt u met 0594-587090.

Back to top button