23e Jaren 80 Feest op 15 maart in Tolbert

Tolbert – Wat in 2003 begonnen is als een éénmalige reuniedisco is intussen niet meer weg te denken uit het dorp Tolbert! Ze, de deejay’s Fré Suurd, Rogier Niessen en Sikko Cazemier, zouden in maart van dat jaar nog één keer samen een disco “draaien” zoals ze dat ook in de jaren 80 hadden gedaan in diverse café’s in Tolbert, Leek, Niekerk en omgeving.

Vele honderden kwamen er op af en dat was reden genoeg om er een vervolg aan te geven! Intussen zijn er al 22 edities geweest die vrijwel allemaal ruim van te voren uitverkocht waren!

Ook na de brand die in februari 2012 een deel van de Postwagen in de as legde ging het feest gewoon door, er werden totaal 3 edities in een feesttent gehouden bij het Tolberter horecacentrum. Sinds het vorige feest wordt naast enkele bestaande zalen ook de nieuwe grote zaal gebruikt voor het feest. Naast de 3 genoemde deejay’s zal ook Adam Postema uit Nietap de hits van 25, 30 jaar geleden gaan draaien.

De kaartverkoop voor 15 maart is inmiddels in volle gang, ze zijn o.a. verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland maar ook bij FiftyFifty/Hair & Beaut in Tolbert en bij CD Shop Easy, de Rodenburghal en Lakeside/Shoeby Fashion in Leek. De deuren gaan open om 21 uur en het feest duurt tot ca. 2 uur.

Meer info (en ook kaartverkoop) op www.jaren80feest.nl.

Foto van het vorige jaren 80 feest: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

   .
Back to top button