Jeugd VEV’67 Leek wappert voor FC Groningen

GRONINGEN/LEEK – Vol overgave wapperden de C-junioren van VEV ’67 uit Leek woensdagavond voor de wedstrijd van FC Groningen met het Essent-megashirt.

Vanaf de middencirkel van het Euroborg-stadion lieten de jeugdspelers zo hun steun blijken voor de profs in hun inhaalwedstrijd tegen FC Twente, die eindigde in een gelijkspel. Een van de wapperaars was Pim Wellinghof, aanvoerder van C1: ‘Het was heel mooi. Vooral om te ervaren hoe je als prof het veld opkomt.’

Wapperen op uitnodiging van hoofdsponsor Essent
De C-spelers van de Leekster club waren aanwezig op uitnodiging van Essent. Iedere thuiswedstrijd biedt het energiebedrijf, dat hoofdsponsor is van FC Groningen, een ander jeugdteam de kans om de profs vóór de wedstrijd van heel dichtbij aan te moedigen.

Back to top button