VEV’67 speelt zaterdag 22 februari topper op sportpark Oostindie(Leek)

LEEK – Aanstaande zaterdag staat op Sportpark Oostindië te Leek een heuse topper op het programma. De gedoodverfde kampioen en huidige koploper van de eerste klasse E, SV Urk, komt namelijk op bezoek bij VEV’67.

Het verschil tussen Urk en VEV’67 – na 16 speelronden de nummer 3 op de ranglijst – bedraagt momenteel 6 punten. Bij winst van de Urkers zal de voorsprong, met nadien nog negen wedstrijden te spelen, schier onoverbrugbaar worden. Weten de Leeksters zaterdag echter te winnen, dan wordt het verschil gereduceerd tot slechts 3 punten en zal Urk de hete adem vanuit het Groningse nadrukkelijker in de nek voelen. Ook vanuit de stad Groningen zal de wedstrijd met argusogen worden gevolgd, want Oranje Nassau zal tevens gebaat zijn bij puntverlies van de koploper. ON staat momenteel op de tweede plaats met evenveel punten als VEV’67, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Bij winst van zowel VEV’67 als ON (uit tegen LTC), komt ON met andere woorden (qua puntverlies) op gelijke hoogte met Urk. Het duel in Leek is dus cruciaal voor het verdere verloop van de competitie en de titelstrijd.

VEV’67 nodigt een ieder dan ook van harte uit om de wedstrijd te komen bezoeken en de spelers van trainer Ron de Boer met de nodige support aan een overwinning te helpen. Joke’s Visdomein uit Leek, sponsor van VEV’67, stelt speciaal voor deze middag en tegenstander een viskar beschikbaar van waaruit in de kantine heerlijke verse haring wordt verkocht. Daarnaast vindt na de wedstrijd de gebruikelijke verloting door de 1e selectie plaats met lekkere vleesprijzen van slager Meatpoint te Tolbert.

Kortom, voldoende aanleiding om komende zaterdag 22 februari een bezoek te brengen aan VEV’67 in Leek.

Wij zien u dan ook graag tegemoet op sportpark Oostindie; aftrap VEV’67 – SV Urk: 14.30 uur.

Back to top button