Veel gelezen

24-jarige man overleden na eenzijdig ongeval op de Kromme Kolk bij Zevenhuizen (UPDATE)

Zevenhuizen –Dinsdagavond om kwart voor zeven zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een ongeval op de Kromme Kolk (N979) nabij Zevenhuizen.

Een automobilist is in een bocht van de weg geraakt en met zijn voertuig tegen een boom gebotst. Politie, brandweer, twee ambulances en de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse voor de hulpverlening. De hulpverlening mocht echter niet meer baten, de automobilist, een 24-jarige man uit de gemeente Westerkwartier overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Onderzoek
Omdat niet duidelijk was hoeveel personen er in het voertuig zaten heeft de brandweer in de omgeving gezocht, daar werd niemand aangetroffen. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend, de politie zal hier onderzoek naar verrichten. Gedurende de hulpverlening en het onderzoek is de doorgaande weg tussen Leek en Zevenhuizen in beide richtingen afgesloten.

Foto’s: Jelte Haumersen & Jordi Haverdings & Sven Loer/InfoLeek.nl

   .
Back to top button