Adonis Leek medailles op Valentijn Acrocup

DONKERBROEK/LEEK – Op 15 en 16 februari werd weer de jaarlijkse Valentijn Acrocup gehouden, georganiseerd door gymnastiekvereninging SV Donkerbroek. Dit geweldige acrogym-evenement is een terugkerend festijn waarbij de liefde voor acro voorop staat. Het toernooi staat open voor alle lijnen vanaf E tot A.

Zaterdag was de E-lijn aan de beurt. Bij de E-instap trio’s wisten Floor Stuurwold, Fleur Zigterman en Dewi Koers hier het zilver omgehangen te krijgen. Bij de E-senioren was er goud voor Saskia Bosma, Lois Lampe en Lieke van Diepen. Zondag kwamen de andere lijnen op de vloer. In de C-lijn wisten Lucia Pool, Roos Jonkman en Elsien Zijlstra Zilver te behalen. Al deze teams trainen bij Adonis in de Rodenburghal in Leek.

 

Ook was er een bronzen medaille voor Esmee Roffel, Lisanne van der Ploeg en Fabiënne Vogel in de C-lijn, en ook voor Lisa Vermaning, Selisa Moorlag en Demi Vogel in de A-jeugd. De dames Vogel wonen in Roden en trainen afwisselend in de vestiging Leek en in Drachten.

 

Op de kleine foto : Trio Floor, Fleur en Dewi wist een zilveren medaille te grijpen.

Op groepsfoto : Adonis medaille winnaars. Linkse trio met rozewitte pakje is Esmee Roffel, Lisanne van der Ploeg en Fabiënne Vogel, trio dat middenin de foto staat met blauwwitte pakje is Lucia Pool, Roos Jonkman en Elsien Zijlstra. Overige prijswinnaars zijn van Adonis Drachten .

Op foto 2 : Team Lucia Pool, Roos Jonkman en Elsien Zijlstra wist zilver te halen.

 

   .
Back to top button