Voertuigen botsen op N372 tussen Leek en Nietap

Nietap – Vrijdagmiddag even na 16.00 uur werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de N372 ter hoogte van hectometerpaal 13.8.

Net voor het tunneltje in de richting van Leek is door onbekende oorzaak een personenauto achterop een bakwagen gebotst. Het ter plaatste gekomen ambulancepersoneel heeft een persoon gecontroleerd in de ambulance, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

Vertraging
De bij het ongeval betrokken geraakte personenauto is dermate beschadigd geraakt en moest afgesleept worden, de automobilist van de bakwagen kon zijn weg weer vervolgen. Door het ongeval kon overig verkeer enige vertraging oplopen, inmiddels is de N372 in beide richtingen weer open voor het verkeer.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

   
Back to top button