Felle brand verwoest schuur achter woning aan de Goldbergsingel in Leek

Leek – Rond 17:30 uur woensdagmiddag is aan de Goldbergsingel in Leek een felle brand ontstaan in een schuur achter een woning.

Tijdens het aanrijden van de brandweer werd het al snel bekend dat het om een uitslaande brand ging. Toen de brandweer ter plaatste kwam is direct ingezet op het blussen van de schuur en is uitbreiding voorkomen.

Waterwinning
De brandweer heeft met een straal one-seven (schuim) vanaf de auto de brand een eerste klap gegeven en hebben gelijk waterwinning afgelegd. Toen de waterwinning eenmaal gereed was is de brandweer overgegaan op lage druk om de brand verder af te blussen. Door het snelle handelen van de brandweer was de brand snel onder controle. De oorzaak van deze brand is nog onbekend.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl & Ingezonden

 

   
Back to top button