Leeksters organiseren sponsortocht voor MTB en gravelbikes; ‘Op de trappers voor Anita’s rolstoelbus’

Leek/Regio – Op zaterdag 1 juli organiseren een aantal enthousiaste fietsers uit Leek een sponsortocht voor MTB en gravelbikes. Het doel van deze sponsortocht is zoveel mogelijk geld inzamelen voor een rolstoelbus voor Anita uit Mussel.

De tocht heeft een lengte van ongeveer 50 kilometer, de start- en finishplek is in Leek en de route gaat met een lus om Norg.

Zelfstandig bewegen
Elf jaar geleden kwam het leven van Anita op de kop te staan. Na jaren van onderzoek werd de diagnose Neuralgische Amyotrofie, oftewel NA, vastgesteld. Ze is voor haar mobiliteit afhankelijk van haar rolstoel en hierdoor ook afhankelijk van hulp van anderen. Een rolstoelbus help Anita om zich meer zelfstandig te kunnen bewegen waardoor ze een stukje onafhankelijkheid terug kan krijgen. Met deze sponsortocht gaat de organisatie hier een steentje aan bijdragen.

Voor meer informatie over Anita, een sneak preview van de route, hoe je kunt bijdragen als sponsor maar vooral ook hoe je je kunt inschrijven als fietser, neem een kijkje op deze website.

   
Back to top button