MINI GYM Academy, GYM Academy, en Acro Academy Noord-Nederland in Leek openen de deuren tijdens de Nationale Sportweek 

Leek – Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de Nationale Sportweek van 15 tot en met 24 september 2023 om draait. Ze willen iedereen ongeacht leeftijd, achtergrond en niveau inspireren en daarnaast sport toegankelijker maken voor mensen die normaal gesproken minder interesse hebben in sport.

MINI GYM academy, GYM academy en Acro academy Noord Nederland grijpen de Nationale Sportweek aan om mensen uit de omgeving te laten (her)ontdekken welke boost acrogym en de basis van bewegen geven.  

Acrogym en de basis van bewegen geven je een boost
Tijdens de Nationale Sportweek openen MINI GYM academy, GYM academy en Aco academy Noord-Nederland de deuren zodat alle inwoners van de gemeente Westerkwartier en omgeving zelf kunnen ontdekken welke boost bewegen je geeft.

Doe mee!
Kom kijken wat het aanbod is van de verenigingen. Zaterdag 16 september opent Gym Acadamy haar deuren van de zaal voor iedereen van 13:15-15:00 uur: Industriepark 23I te Leek. Er is mogelijkheid om te springen op de grote trampoline, het springkussen en eens te ervaren wat acro is. Iedereen mag meedoen van jong tot oud. Daarnaast zullen enkele teams rond 14:00 uur demo’s geven.  

MINI GYM Academy
MINI Gym Acadamy biedt bewegen voor de jongsten vanaf 2,5 jaar aan. Het is zelfs mogelijk hier je eerste diploma te behalen; het Nijntje Beweegdiploma. 

GYM Academy
Deze afdeling biedt acrosport op alle niveaus en voor jongens en meisjes. Iedereen is welkom om eens langs te komen en te ervaren hoe mooi deze sport is.  

Acro Academy Noord Nederland
In de volksmond AANN biedt aan sporters uit heel Noord Nederland de kans om de mooie acrosport op topsportniveau te beoefenen. Van 4 tot 5 x trainen in de week kijken deze leden dan ook niet raar op. Ze plaatsen zich dan ook met gemak voor NK, Ek en zelfs het WK. We zijn er trots op en het is een eer om deze sporters in onze gemeente een plekje te bieden.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de activiteiten en lessen, kijk op de site GYM academy of neem contact op met [email protected]. Wil je meer algemene informatie over de Nationale Sportweek, kijk dan op: www.nocnsf.nl/nationale-sportweek

   
Back to top button