Brandweer Leek wederom ingezet voor melding ‘vreemde lucht’ in woning Tolbert

Tolbert – Woensdag aan het einde van de middag werd de brandweer van Leek weer gealarmeerd voor een vreemde lucht in een woning in Tolbert.

De brandweer was nog maar net terug op de kazerne na de melding vreemde lucht in Oostindie toen ze weer werden gealarmeerd. Bij het aanrijden naar het adres werd duidelijk dat bewoners een gaslucht hadden geroken in de woning. Toen de brandweer ter plaatse was werden er twee brandweerlieden naar binnen gestuurd om metingen te verrichten. Ook heeft de brandweer in omwonende tuinen metingen verricht.

Bij de metingen werd ook dit keer geen gassen gemeten en kon de brandweer dus na een snelle inzet weer retour post. Omdat de kinderen die in de woning zaten geschrokken waren kregen deze een beertje van de brandweer.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button