Bruidsbeurs in Leek voor bruidsparen en nieuwsgierigen

Leek – Zondag 24 september wordt op het terrein van Grand Café Borg Nienoord de Bruidsbeurs georganiseerd. Tussen 11:00 en 17:00 kunnen toekomstige bruidsparen en nieuwsgierigen gratis de beurs bezoeken en zich laten inspireren door exclusieve standhouders per branche.

Bij een bruiloft komt veel organisatie om de hoek kijken. Van bloemen, trouwringen, muziek, kleding, tot aan fotografie en trouwvervoer. Aanstaande bruidsparen zien soms door de bomen het bos niet meer vanwege het brede aanbod. Grand Café Borg Nienoord hoopt daar met de bruidsbeurs verandering in te brengen. Verschillende standhouders zullen deze dag hun uiterste best doen om toekomstige bruidsparen zo goed mogelijk voor te bereiden op de mooiste dag van hun leven.

Inspiratie opdoen
Op het terrein van het prachtige Grand Café Borg Nienoord worden ook veel bruiloften georganiseerd, dat maakt het toch wel de perfecte locatie voor een bruidsbeurs. Wilt u een gezellige dag vol ideeën en inspiratie voor uw bruiloft? Kom dan zondag 24 september naar Grand Café Borg Nienoord. De toegang is geheel gratis.

   
Back to top button