Brandweer Leek zoekt nieuwe vrijwilligers; twee informatiebijeenkomsten op de kazerne

Leek – Voor de brandweerpost in Leek worden nieuwe vrijwilligers gezocht. Brandweer Groningen heeft daarvoor 2 informatiebijeenkomsten ingepland waar men vrijblijvend langs kan komen.

“Klaar staan voor je buren, voor je dorp, voor de gemeenschap waarin je leeft. Bij brand, bij ongevallen, bij het redden van dieren. Dat is waar je als brandweervrijwilliger voor staat. 24/7 klaar staan met jouw collega’s in de ploeg. De brandweer in Leek maakt onderdeel uit van Brandweer Groningen. We zijn een hechte ploeg die bestaat uit 21 mensen met allemaal een verschillende achtergrond.” Schrijft brandweer Groningen op socialmedia.

Ze vervolgen; “Eén keer in de twee weken oefenen we met elkaar op dinsdagavond. Wij zijn actief op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Spreekt teamwerk, kameraadschap en mensenwerk je aan en wil je jezelf ontwikkelen? Dan zou het werken als vrijwilliger bij de brandweer heel goed bij je kunnen passen.”

Datum en tijd
Kom naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 3 oktober om 19.30 uur of op zaterdag 7 oktober om 10.00 uur. Geef je meteen op via www.wordbrandweervrijwilliger.nl !

   
Back to top button