Tweede editie reünie Nieuwe Weme eind dit jaar

Roden – Na een geslaagde reünie van de Nieuwe Weme Roden in 2015, blijkt dat er nog niet genoeg bij gekletst is. Op de Facebookpagina worden nog steeds over en weer berichten gedeeld onder de oud-supermarkt-werknemers waaronder ook een groot aantal uit Leek/Tolbert.

Het blijkt dat het Nieuwe Weme familiegevoel nog steeds heerst onder de oud-werknemers. Iedereen die er gewerkt heeft kan wel een mooi verhaal vertellen over wat ze er beleefd hebben. Foto’s en berichten worden dan ook nog regelmatig gedeeld. En dit leidt natuurlijk weer tot talloze reacties.

Tweede editie
Een aantal oud-medewerkers heeft de koppen weer eens bij elkaar gestoken om te bespreken of er nog een tweede reünie zou moeten komen. De eerste vergadering werd al gauw een feit en eigenlijk werd er niet veel besproken. Nou ja, niet veel besproken? Er werd een heleboel besproken. Met name anekdotes over de mooie tijd bij de Nieuwe Weme. Regelmatig werd er geroepen: “weet je dat nog, wie waren daar ook maar weer bij?” De avond vloog voorbij zonder dat er eigenlijk echt iets over de komende reünie werd besproken. Hieruit bleek wel dat er nog veel bij te kletsen was.

Een tweede vergadering werd gepland. Ook tijdens deze vergadering dwaalden de gedachten regelmatig af naar de tijd bij de Nieuwe Weme. Nog meer mooie verhalen kwamen naar voren. Uiteindelijk werd er op deze vergadering wel het een en ander besloten. Er werd een datum en een locatie geprikt. En eigenlijk was het daar ook wel mee klaar want er kwamen wederom verhalen op tafel. Heel gezellig. Het kan dan ook niet anders dat de reünie net zo gezellig wordt. De reunie staat gepland voor zaterdag 4 november 2023.

Aanmelden
Hoe kun je je nu aanmelden voor deze reünie? Je stuurt een mail naar [email protected]. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin informatie hoe je kunt betalen. De kosten zullen rond de 45 euro liggen. Hier krijg je dan een avond heerlijke hapjes en drankjes voor en een hoop gezelligheid. Na betaling ontvang je een betaalbewijs, welke dan weer je toegangsbewijs is voor de reünie.

Datum: 4 november 2023
Locatie: Onder de Linden, Brink 27, 9301JK Roden
Aanvang: 20:00 uur

   
Back to top button