Veel gelezen

Ongeval met vrachtauto en auto op de A7; snelweg tussen Leek en Boerakker dicht

Tolbert – Om kwart over vijf dinsdagmorgen heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A7 ter hoogte van Tolbert. Een automobilist sloeg bij dit ongeval met de auto over de kop en een vrachtwagen belandde in de middenberm. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Hulpdiensten waaronder brandweer Leek en Groningen, een ambulance, het traumateam en meerdere politie eenheden zijn met spoed ter plaatse gekomen voor de hulpverlening. Onbekend is hoe het met de inzittenden van beide voertuigen gaat. Rijkswaterstaat heeft samen met de aannemer de A7 tussen Leek en Boerakker afgesloten wegens reddings-/bergingswerkzaamheden. Dit is vanuit Groningen richting Drachten.

Weg tot 9:30 dicht
De politie doet momenteel onderzoek naar de oorzaak van dit ongeval.  Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de zwaar beschadigde vrachtwagencombinatie te bergen. Rijkswaterstaat laat weten dat de weg tot ongeveer 9:30 uur afgesloten blijft.

Foto’s: InfoLeek.nl & Romke Notenbomer/112Marum.nl

   
Back to top button