QMusic The Party met Anita Meijer en de Vengaboys in Leek

LEEK – “Rodenburg Live” presenteert op zaterdag 3 oktober 2015 een super gaaf feest in Leek: QMusic The Party met optredens van Anita Meijer en de Vengaboys

Zaterdag 3 oktober zal dit nieuwe feest plaatsvinden in de Rodenburghal. Centraal deze avond staat de grote QMusic The Party show met topdeejay’s van Nederlands populairste radiostation van dit moment. Twee topacts van Nederlandse bodem completeren deze avond.

Zangeres Anita Meijer scoorde in de jaren 70 en 80 tal van grote hits waaronder “Why tell me Why” waarmee ze eind vorig jaar op nummer 2 stond in de foute Top 500. Nog altijd wordt Anita Meijer gezien als 1 van de beste zangeressen van Nederland. Ze ontving vrijwel alle onderscheidingen zoals 3 maal een Edison en de Zilveren & Gouden Harp! In 2011 werden door diverse artiesten haar grootste hit opnieuw uitgebracht en trad ze op bij De Beste Zangers van Nederland.

De Vengaboys zijn ook nog steeds immens populair, zowel onder de huidige stappers als het uitgaanspubliek uit de jaren 90. De band scoorde hits als “We like to party”, “Boom, boom, boom, boom” en “We’re going to Ibiza”. Ze wonnen o.a. de TMF Award voor beste dance-act en de Exportprijs van Conamus. In 2010 maakt de groep haar comeback en treedt sindsdien weer wekelijks op in uitgaanscentra en de grotere muziekevents.

EarlyBird ticketactie!

Voor dit superfeest is de kaartverkoop reeds gestart. De voorverkoopprijs voor deze party  bedraagt €. 17,50 maar tot en met 11 april is er een zgn. Early Bird actie met 8 euro korting!!

Een kaartje kost daardoor tijdelijk slechts €. 9,50. Bestellen kan heel eenvoudig, 24 uur per dag, op www.rodenburglive.nl.

Let op: Minimumleeftijd 18 jaar!

   
Back to top button