Open Week Fitclub Rodenburg Leek 5 – 10 januari

LEEK – Fitclub Rodenburg organiseert direct na de kerstvakantie een “Open Week”. Vanaf maandag 5 januari is iedereen welkom om kennis te maken met het sportaanbod van de fitclub gevestigd op Sportpark Rodenburg in de Rodenburghal in Leek.

Fitclub Rodenburg is gespecialiseerd in het geven van groepslessen volgens het Les Mills principe. Het programma bestaat uit o.a. Spinning, BodyPump, BodyCombat, Cycling, BodyBalance, BodyStep, CXWorx en Sh’bam. Tijdens de “Open Week” kan iedereen gratis en vrijblijvend meedoen met deze lessen. De groepslessen worden in de ochtend (tussen 9 en 12 uur) en ’s avonds (tussen 19 en 21 uur) gegeven door een groep van gecertificeerde instructeurs.

De fitclub is sinds september 2012 gevestigd in Leek en wordt gerund door Astrid Cazemier. In de Rodenburghal zijn 2 zalen speciaal ingericht voor het geven van de groepslessen. Naast de spiegelzaal met speciale sportvloer is er een aparte spinningzaal met 25 fietsen voor de Spinning- en Cyclinglessen. Er zijn elke week bijna 40 groepslessen waar de leden altijd onbeperkt, al vanaf 5 euro per week, aan kunnen deelnemen

Senioren en kinderen

Voor senioren wordt een speciale VitaalFit cursus aangeboden, deze lessen zijn op maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen.

In samenwerking met Malu Dance Company uit Assen kunnen kinderen wekelijks in de Rodenburghal terecht voor Streetdance en Hip Hop.

Daarnaast worden er ook andere sporten voor kinderen aangeboden door diverse verenigingen zoals Acrogym, Tafeltennis, Shisundo, Floorball en Basketbal.

Open Week actie

Iedereen, dus ook bestaande leden, die tijdens de “Open Week” 1 of meerdere lessen volgen maakt kans op 1 jaar gratis sporten!! Vooraf aanmelding mag maar is niet verplicht. Voor meer info kunt u bellen met Fitclub Rodenburg op nummer (0594) 740 842. Bij Fitclub Rodenburg altijd gratis proefles(sen), geen inschrijfkosten en per maand opzegbaar!

   
Back to top button