18-jarige man uit Leek aangehouden na dodelijk geweldsincident aan de Windsingel (Update)

Leek – UPDATE 03-01-2024 19:30 uur: De 18-jarige man uit Leek die op nieuwjaarsdag is aangehouden na het overlijden van een 52-jarige plaatsgenoot is vanavond in vrijheid gesteld, laat het Openbaar Ministerie (OM) zojuist weten. Op basis van al het onderzoek is er geen reden de verdachte langer vast te houden.

Het OM laat daarnaast weten dat het onderzoek nog loopt maar meer aanhoudingen momenteel niet worden verwacht. Lees hier de complete update van het OM.

Oorspronkelijk bericht: De politie heeft vandaag een 18-jarige man uit Leek aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij het dodelijke geweldsincident aan de Windsingel in Leek.

Een 52-jarige man uit Leek is na het incident op nieuwjaarsdag rond drie uur ’s nachts in zijn woning overleden. Na dit incident is de politie direct een onderzoek gestart, meer informatie vind je hier. De 18-jarige Leekster is ingesloten en zal worden verhoord. De politie laat weten dat het onderzoek nog volop bezig is en vraagt mensen met meer informatie zich te melden bij de politie.

   
Back to top button