Ludieke presentatie voor Weggeefplek in Pand10A Zuidhorn; in de race voor €1000,-

Zuidhorn – Het bestuur van Buurthuiskamer Pand10A in Zuidhorn heeft onlangs op een bijeenkomst van Katalys in Slochteren het plan voor de weggeefplek in het achterste deel van Pand10A gepresenteerd.

Hier kwamen vier genomineerden voor het jaar 2024 bijeen en ook de vier genomineerden van 2023. Er was behalve een grote groep adviseurs van Kahalys ook een aantal leden van diverse Groningse gemeentes aanwezig op de bijeenkomst. Het bestuur gaf een pitch van een paar minuten en als het project volgend jaar om deze tijd is gerealiseerd krijgen ze €1000! Ook worden twee dagen begeleiding aangeboden om het project succesvol te maken.

Nieuwe naam
Katalys is de nieuwe naam van Kern met pit. Deze organisatie helpt al 135 jaar om het uitvoeren van een plan op gang te brengen of te versnellen. Soms door het aanreiken van het juiste contact, door adviezen over de juiste weg bij de overheid of financiers, door het helpen bij projectplannen of bij financiële puzzels.

Wisselende activiteiten
Pand 10A, Buurthuiskamer Zuidhorn, is te vinden in de Nieuwstraat 10A. Dagelijks staan de thee en koffie klaar en kunnen Zuidhorners elkaar ontmoeten in Pand10A. Op andere momenten in de week zijn er wisselende activiteiten zoals; een gezamenlijke maaltijd, workshops, lezingen, klaverjassen.
Meer informatie vind je op: https://buurthuiskamerzuidhorn.nl/

   
Back to top button