FamilieDoeDagen wederom druk bezocht in Sportcentrum Leek (Video)

LEEK – Er is veel belangstelling voor een gezellig dagje uit in de eigen regio. Dat was dit weekend goed te merken tijdens de FamilieDoeDagen in Sportcentrum Leek. Met maar liefst 7.876 bezoekers was ook de tweede editie van het evenement een groot succes. Diverse standhouders schreven zich na afloop alweer in voor volgend jaar.

De FamilieDoeDagen groeit in bekendheid en aantal standhouders. Dit jaar waren er circa 85 standhouders van de partij. Dit is bijna een verdubbeling ten opzichte vorig jaar. Er was steeds drukte bij de stands. Bezoekers konden o.a. meedoen aan leuke acties, prijsvragen en een gratis fotoshoot. Bij veel stands mochten bezoekers ook gelijk iets uitproberen. Bijvoorbeeld fietsen op een elektrische fiets.

 

Het tweedaagse evenement voor families ging zaterdag gelijk goed van start. Burgemeester Berend Hoekstra van gemeente Leek verzorgde de officiële opening. Daarna konden bezoekers gezellig strunen langs de verschillende stands. Het activiteitenprogramma zat op beide dagen bomvol. Er werd genoten van bouwwedstrijden van LEGO®, games van Warner Bros©, modeshows, dansworkshops, racespellen, demonstraties, proeverijen, springkussens, oude ambachten, schminken, cupcakes versieren etc.

 

De organisatie is zeer tevreden. Jacob Veenema van Sportcentrum Leek: “We zijn heel blij dat er opnieuw zoveel bezoekers op de FamilieDoeDagen zijn geweest. Het is geweldig om de blije gezichten van kinderen, ouders en opa’s en oma’s te zien. Ze beleven hier samen een leuke dagje uit. We krijgen veel complimenten, ook van de standhouders. Zij hebben goede zaken gedaan en veel contacten gelegd. We zijn dan ook trots dat de eerste inschrijvingen voor volgend jaar al binnen zijn.”

 

De FamilieDoeDagen vindt in 2015 plaats op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart. Meer informatie volgt binnenkort op de website www.familiedoedagen.nl.

 

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl & Video: Niels de Kant

   
Back to top button