Ontdek verschillende hulpmiddelen tijdens het Oogcafé Westerkwartier

Westerkwartier – Op woensdag 28 februari opent het Oogcafé Westerkwartier weer zijn deuren. Ben je slechtziend of blind, dan is het Oogcafé Westerkwartier misschien iets voor jou.

Op deze gezellige middag laat Bartiméus zien welke hulpmiddelen er allemaal zijn voor slechtzienden en blinden. Deelnemers zijn in januari gevraagd welke hulpmiddelen ze graag willen ontdekken en daarom komt Bartiméus met een aantal waarmee je wellicht verder mee kunt. Van taststokken, herkenningstokken tot leesloepen. Kom naar dit Oogcafé en je gaat met een hoop kennis weer naar huis. Het begint als altijd om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Bij het Oogcafé kun je andere mensen met een oogaandoening ontmoeten en onder het genot van een kopje koffie of thee ervaringen delen. Ook familieleden, vrienden en kennissen zijn van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de Oogvereniging. Iedereen is welkom.

Elke vierde woensdag
Het Oogcafé Westerkwartier wordt georganiseerd door de Oogvereniging regio Groningen en vindt elke vierde woensdagmiddag van de maand plaats in De Schutse te Leek.

Praktische gegevens
Activiteit: Oogcafé Westerkwartier georganiseerd door Oogvereniging Groningen.
Datum: Woensdag, 28 februari 2024.
Tijd: van 14.00 uur tot 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur.
Locatie: De Schutse.
Adres: Oldenoert 32, 9351 KP Leek.
Kosten: €2.- inclusief koffie of thee. Jouw begeleider hoeft niets te betalen.

Aanmelden kun je doen bij Bert Zwart via e-mail: [email protected] of 06-22244716. Heb je verdere vragen, dan kun je Bert altijd bellen of mailen.

   
Back to top button