Streekproductenmarkt Nienoord komt er weer aan; kom kijken bij de schapen en lammetjes

Leek – Streekproductenmarkt Nienoord gaat weer van start op zaterdag 2 maart op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt in Leek. De markt is geopend van 10:00 tot 16:00uur. Proef het verschil! Lokaal en rechtstreeks van de bron.

De markt heeft een groot aanbod aan verse, eerlijke & lokale producten. zoals verse groenten en fruit, ingemaakte lekkernijen, boerenkaas van koe en geit, vlees, vis, Brood en meer voor u wekelijkse boodschappen. Ook zijn er planten, wol, sieraden en meer.

Schapen en lammetjes kijken
Tijdens de markt is de boerderijwinkel en de stal ook geopend en kunt u een kijkje nemen bij de schapen en hun lammetjes Streekproductenmarkt Nienoord wordt elke eerste zaterdag van de maand gehouden. Volg het Facebook account van de Streekproductenmarkt voor meer informatie.

   
Back to top button