Cyclomedia gaat 360 graden foto’s maken in gemeente Westerkwartier

Westerkwartier – In maart en april kunt u in de gemeente Westerkwartier een auto tegenkomen van Cyclomedia. Zij maken in opdracht van de gemeente 360 graden foto’s van de buitenruimte.

Wat is Cyclomedia?
Cyclomedia Technology B.V. is een Nederlands bedrijf dat grootschalig en systematisch de omgeving in beeld brengt. Voordat Cyclomedia de opnamen beschikbaar stelt aan haar klanten worden herkenbare personen en kentekens van auto’s onherkenbaar gemaakt (‘geblurd’).

Gebruik van de foto’s
De foto’s worden gebruikt voor inspectie en beheer van de buitenruimte, visuele ondersteuning bij de vernieuwing  en uitvoering van wetgeving, ontwikkeling van ruimtelijke plannen, voorbereiding van werkzaamheden in de openbare ruimte en andere maatschappelijke belangen.

Heeft u vragen?
Voor vragen kunt u terecht bij Jacob Kalfsbeek via [email protected]
Voor verzoeken tot inzage, rectificatie, wissing en beperking van de verwerking of bezwaar maken kunt u mailen naar [email protected] of contact opnemen met:

Cyclomedia Technology B.V.
Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel

Meer informatie

U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie vind u via Cyclomedia.com/nl/privacy-statement(externe link)

   
Back to top button