Enerverende Rock Night Leek in Sportcentrum Leek

LEEK – Sportcentrum Leek is op zaterdag 5 april het brandpunt van stevige rock, bruisende blues, moderne pop en meeslepende ballades. Dan staat Rock Night Leek geprogrammeerd, met de zeer aansprekende bands Old Ni-js en District7. Grote namen in rockend Nederland!

De twee topbands, Old Ni-js en District7, alle twee een begrip onder de rockliefhebbers, beloven op voorhand een fantastische en enerverende rockavond voor de vele liefhebbers en fans! Met een mix van ronkende rock and roll, bruisende blues, swingende cajun, moderne pop en meeslepende ballades, belooft het een avond te worden welke elke rockliefhebber voor geen prijs zal willen missen.

Old Ni-js

Met Old Ni-js is een absolute topband te gast in Sportcentrum Leek. De rockband, opgezet in 2005, is opgebouwd uit muzikanten die hen sporen reeds lang – en nog steeds – verdienden en verdienen in diverse topbands als Blitz Wending, LOC, Puddingh, Toontje Lager, Boh Foi Toch én Normaal. Samen tekenen ze voor 160 jaar ervaring! Ze vormen een wonderlijk symbiose van muziek en je moerstaal, variërend van Achterhoeks dialect tot algemeen beschaafd Nederlands. Old Ni-js bestaat uit een generatie muzikanten die door velen beschouwd worden als de mede-uitvinders van de nederpop. Kortom, ze bieden de garantie voor een fantastische rockavond!! Nú al bestaat er reeds veel belangstelling van liefhebbers voor deze topavond!

District7

District7 is een dijk van een band, die begin 2013 is ontstaan na een geslaagde doorstart van de band Bacon and Bones. Ook zij staan garant voor een fantastische avond feest! Deze ervaren muzikanten hebben alles in huis. Geef maar aan welke muziek je voorkeur heeft en zij zorgen voor een  spetterend ’all inclusive’ optreden waar lang van nagenoten zal worden.

Entreetickets

Rock Night Leek is op Zaterdag 5 April, aanvang 21.00 uur, zaal open om 20.00 uur. De entree bedraagt in de voorverkoop, bij de vele bekende adressen en via de websites www.vanplan.nl en www.sportcentrumleek.nl,  10.00 Euro en indien nog voorradig aan de kassa 12,50 Euro. Sportcentrum Leek is gevestigd aan De Schelp 35 in Leek. Voor reserveringen en of meer informatie kan men bellen naar 0594-512040.

   .
Back to top button