Politie zoekt vermiste 59-jarige Jannes Possemis en maakt zich zorgen om hem

Regio – De politie zoekt momenteel de 59-jarige Jannes Possemis, die sinds maandag 11 maart vermist is en maakt zich zorgen om zijn toestand. Het gaat om een blanke man, grijze baard en een tatoeage op zijn rechter bovenarm.

Jannes verbleef in de omgeving van De Kring in de stad Groningen. Hij is het laatst gezien bij zijn broer waar hij tijdelijk verbleef. Mogelijk is hij vertrokken in de richting van Peize of Groningen stad. Hij is te herkennen aan een ietwat onverzorgd uiterlijk en draagt een Nike pet, mogelijk een rugtas bij zich en draagt een groene jas. Hij verplaatst zich mogelijk op een zwarte elektrische fiets van het merk Gazelle.

Mocht u Jannes aantreffen neemt u dan contact op met de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of het reguliere nummer 0900-8844 of bij spoed 112.

   
Back to top button