Streekmarkt op iedere eerste zaterdag van de maand bij landgoed boerderij Oosterheerdt

Leek – Het mag duidelijk zijn dat de samenwerking tussen de eigenaren van landgoedboerderij Oosterheerdt en het bestuur van streekproductenmarkt Nienoord goed is. Sinds een aantal jaren vindt de streekmarkt iedere eerste zaterdag van de maand, m.u.v. van de maand januari, plaats op het erf van landgoed boerderij Oosterheerdt.

Een bijzonder mooie locatie bij de monumentale boerderij en passend bij de streekmarkt . De landgoedboerderij heeft een prachtige aansluiting met het natuurgebied landgoed Nienoord waar heerlijk gewandeld kan worden. Landgoedboerderij Oosterheerdt draagt graag bij aan de verkoop van mooie regionale en zelf geproduceerde producten. De kramen staan er in de opslag. Bij koud en slecht weer kunnen de bezoekers opwarmen in de boerderij winkel.

Jaarlijkse leden vergadering
Ook de jaarlijkse leden vergadering vindt er plaats. De eigenaren van landgoedboerderij Oosterheerdt willen de goede samenwerking tot uitdrukking brengen en hebben de streekproductenmarkt Nienoord inmiddels hun nieuw spandoek aangeboden waar het bestuur zeer verguld mee is. Mede door dit spandoek kunnen inwoners van Leek en omstreken niet meer zeggen dat ze niet op de hoogte zijn van het bestaan van de streekmarkt.

   
Back to top button