Open dag in Hospice Vredeborgh in Leek op zaterdag 6 april

Leek – Het hospice is een bijna thuis huis waar mensen in de laatste fase van hun bestaan afscheid nemen van hun leven en hun dierbaren.

Een huis waarin spanning, verdriet, onbegrip en machteloosheid is, maar waar ook wordt gelachen, waar tederheid, liefde en opbeurende woorden zijn, waar het leven verdicht is tot de kern van zijn bestaan. De eigen wensen van de gasten staan voorop en zorg is altijd beschikbaar.

Rondleiding en uitleg
Hoe en wanneer kom je in een hospice terecht? Wat kun je daar aan zorg verwachten en hoe is de organisatie geregeld? Vrijwilligers van het Hospice Vredeborgh in Leek zullen daarover uitleg geven en heten u van harte welkom op zaterdag 6 april van 13.30 tot 14.30 uur of van 15.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden
Omdat er slechts kleine groepen rondgeleid kunnen worden is het noodzakelijk om u telefonisch aan te melden. U kunt bellen naar het Hospice om u op te geven. Tel: 0594 857878. Adres: Vredewoldplantsoen 7 Leek

   
Back to top button