Veel vermaak voor kinderen tijdens paasactiviteiten

Leek – Wijkvereniging Bravo heeft zoals ieder jaar rond pasen een spel/speel middag georganiseerd nabij het schoolterrein van de Violier in de wijk Oostindie.

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij verschillende spellen worden gedaan. Denk aan paaseieren zoeken en eierlopen. Kinderen konden zich laten schminken en spelen met hun vriendjes. Ook was de paashaas aanwezig om de kinderen te entertainen en natuurlijk om paaseieren uit te delen. Het trekt ieder jaar behoorlijk wat kinderen en wordt ook elk jaar populairder.

Het evenement duurde tot 13:30, Bravo kijkt terug op een geslaagde dag. De wijkvereniging organiseert vaker evenementen in de wijk Oostindie, mocht u hier benieuwd naar zijn of wilt u zien wat er nog aankomt neem dan een kijkje op de website.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button