Na succesvolle workshop in Tolbert over effecten mogelijke komst Lelylijn op 17 april ook workshop in Marum

Marum – Maandag 8 april is er in de Postwagen in Tolbert een succesvolle workshop gehouden door projectorganisatie ‘Lelylijn’ die onderzoek doet naar de effecten voor gebieden en ondernemers als de komst van de Lelylijn door gaat.

Op woensdag 17 april wordt een workshop georganiseerd in Zalencentrum Het Kruispunt. Aan de Kruisweg 32 in Marum. Dit is van 19:00 – 22:00 uur (inclusief voor- en nabespreking en een pauze).

Welke rol speelt de Lelylijn
In deze workshop staat centraal wat de Lelylijn kan bijdragen aan de kansen, welvaart en welzijn van mensen uit deze regio. Projectteam De Lelylijn doet onderzoek naar wat de mogelijke komst van de Lelylijn kan bijdragen aan de kansen, welvaart en welzijn van inwoners. Ze houden de komende tijd een aantal interactieve workshops met inwoners die willen meepraten en meedenken over “Brede welvaart en de Lelylijn”.

Lees ook: Westerkwartier wil station in Leek voor Lelylijn

Wat kunt u verwachten?
Een dynamische sessie waarin uw verbeeldingskracht wordt aangesproken: stel u voor dat u in 2050 leeft, in een tijd waarin de Lelylijn reeds een aantal jaren operationeel is. Welke voordelen en nadelen ervaart u als inwoner, en hoe kunnen we nu al werken aan het versterken van de voordelen en het minimaliseren van de nadelen

Waarom meedoen?
De inzichten van verschillende inwoners en ondernemers zijn belangrijk voor de toekomst van de Lelylijn. De resultaten van deze workshops zullen bijdragen aan de besluitvorming over de volgende fases van het project.

Meld je aan!
Het projectteam zoekt voor de workshop van woensdag 17 april in totaal 20 deelnemers. Heb je interesse? Meld je dan aan via [email protected]

De Lelylijn
Voor meer achtergrondinformatie over de Lelylijn en het project bezoek de website: www.delelylijn.nl.

   
Back to top button