Zeer geslaagde korfbalinstuif en Crazy88 bij KVW’22

Leek – Wat een spelplezier en sportiviteit op de velden van korfbalvereniging KVW’22. Onder leiding van hoofdtrainer Andreas en 5 jeugdtrainers werd er goed getraind en werden ook de fijne kneepjes van het korfballen bijgebracht aan de meegenomen vriendjes en vriendinnetjes tijdens de korfbalinstuif afgelopen vrijdag op de kunstgrasvelden aan de Rodenburg te Leek.

De verschillende schotspelletjes en wedstrijden werden in steeds wisselende groepjes met plezier gespeeld. Na de training werd er het Crazy88 spel gespeeld. In verschillende kleine groepjes werd er fanatiek gestreden om de hoogste eer. Het doel was om zoveel mogelijk punten te verzamelen en dus zoveel mogelijk gekke, sportieve en creatieve opdrachten af te ronden binnen 45 minuten tijd. Wat een verhitte koppies, plezier en fanatisme. Het verschil was klein, maar het groepje van Feline, Floortje en Fardau (met een fanatieke ouder als begeleider) was met 75 punten de grote winnaar, op de voet gevolgd door de andere groepen.

Mee trainen
Al met al een super geslaagde avond. Heb jij deze avond gemist, maar zoek je nog een leuke sport, een leuk team met jongens en meiden en een gezellige vereniging? Je bent van harte welkom om vrijblijvend een aantal keren mee te trainen. Kijk voor meer info op de website kvw22.nl of stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

   
Back to top button