Brandweer Leek gealarmeerd voor liftopsluiting in ouderencomplex Leeksterheem

Leek – De vrijwilligers van de Leekster brandweer werden maandagavond rond 20 voor 12 gealarmeerd voor een liftopsluiting in het Leeksterheem.

Een vrouw die haar hondje nog even wilde uitlaten kwam vast te zitten in de lift en kwam hier niet meer zelfstandig uit. De meldkamer heeft de brandweer van Leek gealarmeerd. Deze kwamen met ‘prio 2’ (gepaste spoed) ter plaatse. Paar bewoners, die de brandweer hoorden aankomen, van het ouderencomplex namen even een kijkje.

Na wat moeite om de deur open te krijgen werd de vrouw en haar hondje, die nodig uit moest, bevrijd. De liftmonteur wordt in kennis gesteld. De brandweer heeft de lift buiten werking gesteld en afgezet met lint, hierna kon de brandweer retour.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button