Veel supporters, vuurwerk, doelpunten en een trotse trainer tijdens halve bekerfinale VV TLC JO13-1 en Sweel JO13-2

Leek – Afgelopen zaterdag speelden de spelers en speelsters van VV TLC JO13-1 de halve finale beker tegen VV Sweel JO13-2 uit Zweelo. Om 11:30 uur was de aftrap en kwamen de spelers en speelsters van beide teams het veld op.

De supporters van VV TLC maakte er een fantastische sfeer van met veel vuurwerk. De eerste minuten was het spel wat afwachtend van beide teams, waarbij TLC veel de bal had maar geen kansen creëerde. Na 11 minuten scoorde Senna Alkema (TLC) de 1-0. Na een goed druk moment van TLC op de helft van de tegenstander kreeg Senna Alkema de bal voor de voeten en schoot de 2-0 fantastisch binnen in de bovenhoek. De 3-0 werd vrij snel na de 2-0 gescoord, dit was een goede counter van de thuisploeg waaruit Wouter Ebbinge scoorde. Voor de rust scoorde Wouter en Senna beide nog een keer, waarna TLC met 5-0 de kleedkamer ging opzoeken. Er werd een fantastische eerste helft gespeeld door de thuisploeg.

Tweede helft
De tweede helft begon TLC matig maar scoorde na 10 minuten in de tweede helft de 6-0, en weer was het Senna Alkema die scoorde. De 7-0 was een fantastische teamgoal waarbij TLC vanaf achteruit wist op te bouwen en wist te scoren door Wouter Ebbinge. De 8-0 werd gescoord door Senna Alkema die daarna een publiekswissel kreeg. Aryan Rahmani maakte een fantastische solo waarbij hij koelbloedig wist af te ronden en de 9-0 op het scorebord schoot.

Er werd genoten van het spel, de goals en van het publiek wat in grote getallen aanwezig was zei trainer Rick Renkema. Zaterdag 1 juni speelt VV TLC JO13-1 de finale tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO13-1 in Zuidwolde. De trainer Rick Renkema was en is ontzettend trots op zijn ploeg!