Tafeltennis clinic voor Samenlevingschool De Stapsteen!

Leek – Donderdag 16 mei volgden groep 3 t/m 8 van Samenlevingsschool De Stapsteen met veel enthousiasme een clinic tafeltennis bij tafeltennisvereniging Talero in de Rodenburghal in Leek. In een circuitvorm oefenden de leerlingen fanatiek op verschillende aspecten van deze uitdagende sport.

Vooral de tafeltennisrobot viel in de smaak! De kinderen hadden veel plezier en na een leuke dag gingen zij enthousiast weer huiswaarts.

Meetrainen
Wil je ook tafeltennissen? En meedoen met een echte jeugdtraining? Dat kan! Op dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 uur kunnen belangstellende kinderen drie keer gratis meetrainen bij tafeltennisvereniging Talero in de Rodenburghal!

Je bent van harte welkom bij Talero! Voor meer informatie kijk op www.talero.nl of stuur een mail naar secretaris Jan Dijkstra: [email protected]

   
Back to top button