Beweegpark Oostwold officieel geopend door wethouder Harry Stomphorst

Oostwold – Zaterdag 18 mei heeft wethouder Sport Harry Stomphorst officieel het beweegpark in Oostwold geopend. Het beweegpark ligt bij de Gaveborg aan De Boomgaard 1.

Een groep jongeren In Oostwold heeft samen met sports2play een mooi beweegpark ontworpen. Hiervoor hebben ze verschillende fondsen aangeschreven. Met de bijdragen van deze fondsen, waaronder NPG, Postcode loterij buurtfonds, Stichting Femme van der Schaaf, Wold en Waard, Univé, Menzis en Kern met Pit hebben zij het beweegpark gerealiseerd.

Subsidie vanuit gemeente
Daarnaast hebben ze vanuit het Sportakkoord subsidie gekregen van de gemeente. Wethouder Harry Stomphorst: “Dit is een prachtig initiatief vanuit de jeugd van Oostwold. Het park nodigt de bewoners uit om (samen) te bewegen en elkaar te ontmoeten. Beide dragen bij aan een gezond(er) leven en aan saamhorigheid. Voor het dorp en de bewoners is het een mooie aanwinst.”

   
Back to top button